zondag 27 april 2014

Waterdichtheid Drift Ghost en Drift Ghost-S - verduidelijking garantie voorwaarden.

Waterdichtheid Drift Ghost en Drift Ghost-S - verduidelijking garantie voorwaarden.
Sta ons toe eraan te herinneren dat de Drift Ghost en Drift Ghost-S waterdicht zijn tot een diepte van maximum 3 meter en dit gedurende maximum  30 minuten, zoals aangegeven in de handleiding (pagina 3) beschikbaar op de website van Drift.

Tengevolge hiervan en te rekenen vanaf begin april 2014 worden de cameras waarbij problemen vastgesteld worden die verband houden met waterinsijpeling niet meer onder garantie genomen door de producent, Drift Innovation.

Deze regel komt er om duidelijkheid te scheppen in de garantievoorwaarden en om misbruik te voorkomen. Drift Innovation zet zich hiermee op dezelfde lijn als de overige actoren op de markt van de actie cameras.

Wat te doen wanneer je waterdamp of vocht waarneemt in de camera.
- Verwijder de batterij en de microSD geheugenkaart uit de camera,
- laat het batterijcompartiment open en
- plaats de camera in een warme en geventilleerde ruimte gedurende minimum 24u.
- Bij het opnieuw starten van de camera kan je deze met of zonder batterij aansluiten met de USB-kabel.
- Het is aangewezen om de firmware te herinstalleren, gebruik makend van een geformatteerd Micro-SD kaartje, zoals elders beschreven op deze Blog.
- Bij het beoefenen van sporten waarbij de camera op relatief korte termijn grote hoogteverschillen maakt, o.m. ski en luchtsporten, kan het fenomeen waterdamp soms opduiken. Ook hier helpt het om de camera te laten aƫreren.

Wie regelmatig watersporten beoefend kiest best voor de aanschaf van, de Drift waterdichte behuizing. Voor de Drift HD en HD 720p waterdicht tot -30 meter. Voor de Ghost en Ghost-S tot -60 meter

Laat niet na ons te contacteren mocht je nog vragen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten