zondag 27 april 2014

Waterdichte achterklep Drift Ghost en Ghost-S

Waterdichte achterklep Drift Ghost en Ghost-S
Bij de aanschaf van je Drift Ghost of Ghost-S is de camera achteraan afgesloten met de waterdichte achterklep. Deze klep is niet symmetrisch! Kijk dus uit wanneer je ze op je camera plaats. Er staat overigens een klein pijltje op het klepje om het juist aanbrengen te vereenvoudigen.

Teneinde de vochtinsijpeling tegen te gaan dien je deze klep stevig aan te draaien. Je kan hierbij gebruik maken, zonder te forceren!,  van de inkeping in de universele clip. Zie tekening.

Het is niet de bedoeling dat je gereedschap inzet om het extra vast te zetten. Dan loop je immers het risico dat je het schroefsysteem stuk maakt.

TIP ! 
Wanneer er geen batterij is aangebracht in de camera kan het voorkomen dat het afsluiten van de achterklep niet netjes verloopt. Het is aangewezen steeds de batterij te plaatsen en dan de camera af te sluiten met de achterklep.

Wanneer je deze achterklep wil verwijderen kan het gebeuren dat het niet meer lukt met je handen. je kan dan gebruik maken van de inkeping van de universele clip om het wieltje van de achterklep los te zetten.


Opgelet: de bij deze Drift cameras meegeleverde open achterklep bevat een opening voor de aansluiting van een externe microfoon en een opening voor de aansluiting van de mini-USB. Het spreekt voor zich dat bij gebruik van deze open achterklep de camera niet stof-en waterdicht is. Bijkomende voorzorgen, bij gebruik in vochtige en/of stoffige omgeving, zijn dan aangewezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten