maandag 26 mei 2014

Drift Innovation zuignapbevestiging voor alle modellen Drift cameras : Ghost-S, Ghost, HD, HD720p, Stealth...

Drift Innovation zuignapbevestiging voor alle modellen Drift cameras: Ghost-S, Ghost, HD, HD720p, Stealth.....

Deze nieuwe Zuignap-bevestiging is specifiek ontworpen voor alle huidige en oudere modellen van de Drift cameras. Deze robuuste en stevige bevestiging is inzetbaar op wagens, windschermen, motorfietsen, sneeuwscooters... Gemaakt van duurzaam polymeer en gebruik makend van een gekartelde sluitring verzekert deze zuignapbevestiging de plaatsing van je camera in een ideale positie, zelfs in extreme omstandigheden. Het nieuwe design focuste op vermindering van het gewicht, tot meer dan 50 % in vergelijking met zijn voorganger, en beperking van trillingen tot een minimum, ook bij hoge snelheden. In combinatie met de verdraaibare lens en de verdraaibare universele clip kan je hiermee je camera instellen voor de perfecte beelden. Het nieuwe design zorgt er meteen voor dat je een minimum aan bevestigingsonderdelen nodig hebt.
De zuignapbevestiging is inzetbaar op alle niet-poreuze vlakke ondergronden. In combinatie met de universele clip kan je dit accessoire ook inzetten voor de bevestiging van andere cameras en fototoestellen, met een maximum gewicht van 150 gram.
Getest aan snelheden tot 250 km/u met een Drift camera.


Door gebruik te maken van de Drift Universele clip (zie foto hieronder) kan je op deze zuignapbevestiging ook andere foto- of videotoestellen bevestigen. Hou er dan wel rekening mee dat je de maximumdraagkracht niet overschrijd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten