dinsdag 6 mei 2014

Drift Ghost-S : beschrijving van de camera en eerste ingebruikname.

Beschrijving van alle onderdelen van de Drift Ghost-S
A- Menu-knop, Video Tag knop, Simultaan Foto-knop.
Hiermee activeer je het menu van de camera. Wanneer je gebruik maakt van de modus video-tagging kan je met een druk op deze knop signaal geven om een sequentie video definitief weg te schrijven op het geheugenkaartje. Tijdens het opnemen van video kan je met deze knop ook foto's maken zonder de video-opname te onderbrken/verstoren.
B- Links-knop (voor het navigeren in het menu) en zoom-uit knop
C- Rechts-knop (voor het navigeren in het menu) en zoom-in knop
D- Activatie-knop : aan/uit/opnemen/opname-stop
E- Camera LED-indicator
F- 2" LCD scherm
G- 300° verdraaibare en vervangbare lens

H- 8mm statiefdraad voor bevstiging van de Drift universele bevestigingsclip of op een statief
I- Ingebouwde luidspreker

J- HDMI-uitgang (type C / mini)
K- USB poort type B / mini)
L- Batterij slot/deksel
M- Micro-SD kaart slot
N- microfoon ingang Jack, 3,5 mm

O- Standaard achterdeksel
P- Dit pijltje geeft aan hoe het achterdeksel correct te monteren op de camera. De achterdekseltjes van de Drift Ghost-S zijn immers niet symmetrisch

Q- Lens-up indicator. Dit pijltje geeft aan hoe je je lens dient te draaien om een correct panoramisch beeld te maken.
R- Ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon

Eerste ingebruikname van je Drift Ghost-S
- Schroef het achterdeksel los van de camera met de hand of door gebruik te maken van de inkeping van de universele clip (tegenwijzerzin).
- Verschuif het slotje van het batterijdeksel, open het deksel en plaats de batterij in de camera. Let erop dat de contacten van de batterij juist geplaatst zijn. Wanneer de tekst op de camera én de batterij rechtop leesbaar zijn zit je juist ;)  Sluit daarna opnieuw het batterijdeksel.
- Plaats het micro-SD kaartje in het geheugenslot van de camera tot je een klik hoort.
- Sluit de meegeleverde mini USB kabel aan op de camera en koppel hem aan een van stroom voorziene USB poort (computer of USB-stekker). Laat de camera 4 uur opladen voor het eerste gebruik.
- Plaats de achterklep opnieuw op de camera met het pijltje naar de bovenkant (de zijde met de bedieningsknoppen) van de camera.
- Sluit de afstandsbediening aan op een van stroom voorziene USP-poort en laat ze 2 uur (of tot wanneer de LED's op de afstandsbediening groen pinken) opladen alvorens het eerste gebruik.

De camera aan- en uitzetten
- Druk de 'actie-knop' op de camera gedurende enkele seconden in tot je een pieptoon hoort. De LED-indicator en het scherm starten op, er verschijnt even een verwelkomingsscherm waarna het scherm het beeld toont.
- Om de camera uit te schakelen druk je opnieuw gedurende enkele seconden de "actie-knop' op de camera in tot de LED en het scherm uitschakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten