dinsdag 6 mei 2014

Batterij capaciteit en permanente voeding van Drift actie cameras (HD 720p, HD, Ghost en Ghost-S)

Drift Actie Camras : Batterij capaciteit en permanente voeding van de camera.
De standaard meegeleverde batterij bij de Drift HD 720p en Drift HD (1100 mAh) is goed voor 2 uur standby of opnametijd in gemiddelde omstandigheden. Dwz bij normale temperaturen. Bij extreme warmte of koude worden batterijen steeds meer belast en haal je de gemiddelde capaciteit niet.
De batterij voor de Drift HD Ghost, 1700 mAh, geeft je een opnametijd van 3 uur in gemiddelde omstandigheden. Deze zelfde batterij is goed voor 3,5 uur opnametijd bij de Drift Ghost-S. Deze laatste is immers een beetje zuiniger in verbruik.
De ingebouwde 1500 mAh batterij in de Drift Stealth 2 is goed voor 3u gebruik.
Hou er ook rekening mee dat de activatie van de Wi-Fi meer stroomverbruikveroorzaakt. De batterijcapaciteit daalt dan met ongeveer 30%.
Uit diverse vergelijkingen van actie cameras blijken de Drift cameras hiermee bovenaan de lijst te staan in batterij capaciteit.

De Drift cameras kunnen ook permanent gevoed worden via een USB -> mini USB-kabel. Deze kabel is standaard megeleverd bij elke camera. Dat is handig in de wagen of bij gebruik op motoren. Het volstaat te beschikken over een 12V sigaretten-aansteker te hebben en gebruik te maken van een fiche die deze omzet naar USB.
In accessoires beschikt Drift ook over een kabel die deze functie vervult.

TIP ! Wanneer je de camera via de USB permanent wil voeden dien je rekening te houden met het volgende. Van zodra er bij het aanzetten van het contact van de wagen of motor stroom naar de camera gaat zal deze zich in "modus opladen" zetten. De camera zal in die modus niet reageren op de afstandsbediening of het gebruik van de toetsen op de camera.
Het volstaat om de camera uit te schakelen en opnieuw in te schakelen om je camera te gebruiken met permanente voeding.

Wanneer je op de motor niet beschikt over een 12 V sigaretten aansteker kan het gebruik van de Drift Power Pack 11000 mAh mogelijks een oplossing bieden.

Deze batterij kan je camera tot 20 uur van stroom voorzien of diverse malen zijn batterij laden.
Met de bij deze Power Pack meegeleverde fiches kan je ook heel wat GSM's en smartphones laden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten