zondag 27 april 2014

Interactieve afstandsbediening Drift HD Ghost en Ghost-S

Interactieve afstandsbediening Drift HD Ghost, Ghost-S en Stealth 2
Sinds de lancering van de Drift HD Ghost (eind 2012) beschikken de Drift cameras over een "interactieve" afstandsbediening.
Opm. : Bij de Stealth 2 is deze afstandsbediening niet standaard meegelevert bij de camera.

De ingebouwde LED's geven aan, afhankelijk van de kleur, in welke modus je camera actief is.
Parrallel met de LED op de camera zelf lichten de LED's op de afstandsbediening, met intervals, op.

Wanneer ze groen zijn is je camera in 'stand by' voor video opname.
Met een eenvoudige druk op de knop (met het logo van Drift) op de afstandsbediening start je de video opname. De LED's schakelen dan meteen over naar rood.
Met een druk op de knop met het vierkantje zet je de opname stop. De LED's gaan weer over op groen.

In 'stand by' kan je door opnieuw te drukken op het knopje met het vierkantje de camera modus doen omschakelen naar 'foto', 'timelaps', fotoburst' en opnieuw naar 'video'. De kleur van de LED's op de afstandsbediening gaan dan respectievelijk over van groen naar geel naar purper en blauw en daarna opnieuw naar groen. Je ziet dus aan je afstandsbediening in welke modus je camera staat.

Eveneens heel handig aan de Ghost en Ghost-S is dat je tijdens het maken van een video-opname foto's aan hoge resolutie kan maken. Dit veroorzaakt geen ondrbreking van je videobeelden. Belangrijk voordeel is dat je tegelijkkertijd video en foto materiaal verzameld van je exploten.
Het  volstaat om tijdens het opnemen van video 1 of meermaals bijkomend op de afstandsbedienings-knop met het Drift-logo te drukken en de foto's worden genomen en apart opgeslagen op het geheugenkaartje.

De afstandsbediening heeft een eigen oplaadbaar batterijtje en kan geladen worden met de bijgeleverde USB-kabel. Een volledig geladen afstandsbediening is goed voor 8 uur gebruik.

Bij eventueel verlies is ze apart verkrijgbaar als accessoire. In de verpakking zit dan zowel een nieuwe interactieve afstandsbediening als een velcro polsbandje en een USB-kabel.

Geniet aan de hand van volgend videootje van de voordelen van de LED-afstandsbediening.


Laat niet na bij eventuele vragen te reageren op dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten